UniqBall

Revolutionerande UniqBall är en ny typ av bollhuvud. Den kombinerar alla de attribut som traditionella bollhuvuden har. Gimbalhuvud, pan & tilt-huvud och fluidhuvud - UniqBall kommer med alla fördelar som dessa huvuden har, men utan nackdelar. Det bästa med denna produkt är att den har en spiralplanerare integrerad, vilket gör att det alltid är möjligt att ha en perfekt rak horisont när du fotar. Detta är något riktigt unikt.

Den väl genomtänkta designen som UniqBall har är egentligen två bollhuvuden i ett. Den har en yttre boll som kan fungera som ett traditionellt bollhuvud och fungerar dessutom som bas för innerbollen. Innerbollen fungerar som ett nivellerat pan & tilt-huvud.

UniqBall är tillverkad av moderna legeringar och man har använt sig av modern teknik under tillverkningsprocessen, vilket resulterat i att den har perfekt friktion som möjliggör smidig rörelse även för de allra största teleobjektiven. UniqBall kan du därför i ena stunden använda till extrem actionfotografering för att i nästa stund fotografera fantastiska landskapsbilder. Denna produkt låter inte bara enkel att använda, utan den är enkel! Detta är lösningen på de traditionella problem som brukar uppstå när du söker efter ett huvud som passar för allt.

För att ställa in horisontell nivå på ytterkulan med den inbyggda precisionsnivån tar det dig endast 2-3 sekunder. Sedan kan du använda systemet för ett perfekt 2-vägshuvud med en horisont som alltid är rak. Dessutom har du total rörelsefrihet – utmärkt även när du fotograferar objekt i rörelse. Med denna produkt har du dessutom fantastiskt jämna panoreringsegenskaper, vilket är bra för att kunna fånga rörliga motiv eller när du vill spela in en video. Du låser sedan UniqBall enkelt med en enda vridning av en knopp. Denna funktion är både smidig och praktisk, särskilt för dig som tar med UniqBall på resan.

Leverantörssidan